Facebook Twitter Youtube

Nagradni fotografski natečaj na temo Zakaj še za-upaš?

ZA VSE LJUBITELJE FOTOGRAFIJE SMO PRIPRAVILI IZZIV.

Tema Socialnega tedna 2013 in s tem tudi foto natečaja je „Zakaj še za-upaš?“ Z njo želimo organizatorji spodbuditi razmišljanje o vzrokih našega upanja in zaupanja v času, ko nas vsakodnevne novice in splošna družbena klima nagovarjata prav k nasprotnemu – k dvomu in brezupu.
Organizatorji trdimo, da je mogoče z aktivnim iskanjem vzrokov znamenj upanja in z vzpostavljanjem zaupanja na vseh nivojih spreminjati družbeno klimo, krepiti konstruktivno sodelovanje med nami in drug drugemu pomagati k bolj polnemu življenju. Na natečaju sodelujejo avtorji s fotografskimi avtorskimi deli na temo „Zakaj še za-upaš?“. Vsebina fotografskih avtorskih del se lahko nanaša na avtorjevo vizijo in lastno interpretacijo tega naslova.

Nagrade bomo podelili v dveh kategorijah:

1. Izbor komisije Najboljša fotografija po mnenju strokovne komisije bo z imenom avtorja natisnjena na vseh promocijskih gradivih (plakati, publikacije, vabila… ) in nagrajena z denarno nagrado v vrednosti 100 evrov. (Višina nagrade se lahko zviša.)

2. Facebook izbor Fotografijo bodo izbrali obiskovalci Facebook strani Socialne akademije s kliki na „Všeč mi je“. Prejemnik največ „všečkov“ bo dobil nagradni bon v vrednosti 60 evrov. (Višina nagrade se lahko zviša.)

Več o fotonatečaju preberite v tem dokumentu.