Facebook Twitter Youtube

Prvi dogodki Socialnega tedna že potrjeni

02 okroglaPrijave na Socialni teden počasi kapljajo, štirje dogodki so že v celoti potrjeni, večjega naliva pa se nadejamo v prihodnjih tednih.

Letošnja tema je naše “dogodkarje” izzvala na vseh področjih njihovega delovanja, tako se lahko veselimo raznovrstnih dogodkov, ki bodo posegli vse tja do globokih vprašanj smisla in upanja.
Pri sv. Jakobu v Ljubljani se bodo v sredo, 25. 9.2013, ob 19.30 spraševali “ali (sakralna) umetnost še nagovarja?”  V  Središče Rotunda v Kopru bodo v četrtek, 26.9., ob 19h pripravili pogovor s pesnico, pisateljico, učiteljico in psihologinjo Alenko Rebula. Na Gorenjskem pa se bodo lotili bolj družinskih tematik: 25.9. ob 18.uri bo v knjižnici v Škofji Loki predstavitev priročnika za mamice: » Temelje zaupanja ali nezaupanja ustvarjamo s trudom za pristne odnose v družinah…«, 26.9. ob 19.30 pa v Šenčurju pogovor z zakoncema Siter.

Ekipa Socialne akademije medtem snuje pester koncept uvodne okrogle mize in zaključnega seminarja v Nazarjah.

Svoj dogodek lahko prijavite na [email protected]. Z veseljem vam pomagamo pri izpeljavi vaše prireditve na temo “Zakaj še za-upaš?”