Facebook Twitter Youtube

Podio – brezplačno spletno orodje za boljše delo v vaši skupini, gibanju ali organizacij

Vrsta dogodka: učna delavnica – obvezna je predhodna prijava!

Kraj: Ulica Janeza Pavla II. 13, 1000 Ljubljana

Termin: ponedeljek, 29. 9. 2014,  ob 13.00 uri

Opis:

Ste vodja ali član kakšne skupine, pobude, gibanja ali nevladne organizacije? Se tudi vi srečujete s pomanjkanjem časa, iskanjem odgovorov na stare maile, neurejenim arhivom in neodzivnostjo sodelavcev?

Tudi vi te težave rešujete z arhiviranjem mailov, Dropboxom, Google Drive-om in podobnimi orodji? Ali pa ste malo večji »freaki« in ste sprogramirali kakšno preprosto aplikacijo, ki vam pri tem pomaga?

Na Socialni akademiji smo proti koncu leta 2013 pričeli z uporabo sistema Podio. S tem smo drastično zmanjšali pretok elektronskih sporočil ter uporabo Google Drive-a, Dropboxa, Excellovih dokumentov in začeli opuščati tudi posebej sprogramirano spletno aplikacijo, v katero smo prej zmetali nekaj tisočakov.

Podio nam omogoča beleženje dogodkov, udeležencev, odsotnosti delavcev, potnih nalogov, avtorskih pogodb, razpisov in še marsičesa. Je kto nek službeni Facebook, saj je hkrati socialno omrežje in baza podatkov. In povrhu vsega ga morda lahko dobite popolnoma brezplačno!

Delavnico bo vodil Matej Cepin, univ. dipl. ing. računalništva in informatike ter direktor Socialne akademije.

Več informacij o delavnici dobite na spletni strani Socialne akademije, na kateri se lahko tudi prijavite. Predhodne prijave so obvezne!

Dogodek pripravlja: Socialna akademija

podiologo_og-v2-290x166

Foto: splet